dinsdag 29 januari 2008

Anne's stoere meidenhut en Robin Hood

Op zondagmiddag hebben we Anne geholpen om haar stoere meidenhut in elkaar te knutselen. Zelf had ze al één zijwandje getimmerd. Wij hebben haar geholpen met de rest. Noah en Anne sjouwen met oude vloerplanken en José heeft haar tuintje ontworpen, aangelegd, onderhouden en aangeharkt. Verder veel schroeven en spijkers en... ook wij hebben het ''beroemde Franse blauwe touwtje'' gebruikt om een plankje op zijn plaats te houden. Nadat de hut klaar was hebben ze samen het hutje gezellig ingericht. Noah heeft de afgelopen weken als een blonde Robin Hood rond de boerderij gerend. Hij heeft in Nederland van Floyd (van Paul, Valerie en Rachel, zij zijn geëmigreerd naar Amerika) een pijl en boog gekregen en daar speelt hij de laatste tijd heel veel mee. Iedere keer roept hij ons om te laten zien hoever hij nu weer geschoten heeft. Gelukkig heeft hij nog niet per ongeluk een hert geraakt die hier regelmatig door de landerijen rennen.

1 opmerking:

  1. Hallo Bob en Wendy de Bouwers.

    Het gaat jullie zo te zien allemaal goed af, dat (ver)bouwen.
    De Kids hebben de (Franse) slag ook te pakken en zijn ook flink aan het bouwen geslagen. Het ziet er allemaal echt goed uit, en ik had nooit gedacht dat dat allemaal zo snel zou gaan. En al helamaal niet dat Gilbert het bouwen ook in het bloed had zitten.

    Sjoerd, wij willen graag in april begin mei een weekje naar "La douce France" komen, maar zijn er niet zeker van of dat al mogelijk is om bij jullie op Le Petit Pauliat te logeren, met caravan uitraard. Kun je mij dit via de mail laten weten???


    Groetjes Dennis Miranda Marchenna en Dio Koetje.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...