woensdag 3 oktober 2007

Wat hebben we eigenlijk gekocht

De boerderij heeft jaren leeggestaan. De laatste jaren hebben de stallen dienst gedaan als scharrelplek voor de kippen, ganzen en eenden. Er is geen confort dus er moet nog zeer veel werk verzet gaan worden. Dit is voor ons een belangrijke reden geweest om deze plek te kopen. Het werken aan je droom, het zelf kunnen indelen van je leefruimte en gastenruimten is voor ons een belangrijke drijfveer.

We zijn van plan om de gebouwen weer in ere te gaan herstellen. Het oude woonhuis zal tot een vier/zes-persoons gîte verbouwt gaan worden. De aangrenzende grote grange zal gerenoveerd worden tot een ruime tien-persoons gezins-/groepsvakantiewoning. Verder zal de, aan het bakhuis grenzende, oude stal verbouwd worden tot een knusse twee-persoons chambre d'hôtes. De riante losstaande hooischuur zal getransformeerd worden tot een groot atelier/yogaruimte waar groepen diverse activiteiten kunnen ontplooien o.a. yoga en meditatie, kunst en muziekactiviteiten, en trainingen.

Je ziet, genoeg gebouwen en ruimte om ons heen. Als je ons eigen terrein afloopt bevindt je je direct in de vrije natuur met bossen, meertjes en dit alles in het typische coulisselandschap van de Bocage Bourbonnais in het uiterste westen van de Allier.

Eerst maar eens flink klussen en verbouwen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...