maandag 21 maart 2011

Bouwupdate 12

Even jullie bijpraten over de vorderingen in ons eigen huis. Het werkterrein is wederom even verplaatst van Le Péron naar ons eigen plekje. Op de mezzanine heb ik de tussenmuur met gipsblokken opgetrokken. Een mooie oude deur welke we ergens op de kop getikt hebben is hierin verwerkt. Ik ben op dit moment bezig om deze muur verder op te trekken helemaal tot boven in de nok. Hierin verwerken we ook weer een glas-in-loodraam. Het isoleren en afwerken van de binnenkant van het dak, eigenlijk ons plafond, was een behoorlijk klusje. Je moet weten dat de hoogte van de beganegrond, daar waar de lange eettafel komt te staan, en de nok zo'n 8 meter hoog is. Alles stond ingesteigerd. Het dak is geïsoleerd en daarna afgewerkt met firetdoek en latjes. Wijzelf vinden het een mooi geheel worden samen met de prachtige spanten en oude balken. Weer eens wat anders dan gipsplaten. Ook de badkamer van de kinderen begint vorm te krijgen. Douche, toilet en wastafel worden hierin geplaatst. Komende week tegelen. Noah's kamer is nu helemaal gestuct door mijn persoonlijke stucadoor. Hij heeft samen met Felicia zijn slaapkamermuur een leuk kleurtje gegeven. De kamers van Anne en Noah zijn zomerklaar gemaakt. Het was een feest voor ze om na lange tijd weer dozen uit te pakken en oude spulletjes tegen te komen. Ze kunnen niet wachten om te verhuizen naar hun eigen kamers.















































































6 opmerkingen:

  1. Dat ziet er echt heel goed uit, dat plafond is prachtig, zeker weer eens wat anders dan gipsplaten, eer van je werk denk ik!

    Groet Roelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zal dat heerlijk zijn, om na al die jaren "kamperen" nu eindelijk een eigen plekje te hebben! Het ziet er prachtig uit - zoals alles wat jullie onder handen nemen.
    Succes en tot ziens, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een werklust en wat een resultaat, super. Kan niet wachten tot het volgende verslag. En Anne wat een mooie kleur heeft je kast gekregen en Noah, super dat mooie groen/geel of geel/groen.
    Is het bij jullie ook zo,n heerlijk weertje ? Heerlijk is het hier. Groetjes van Dorothe en de familie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Sjoerd en Felicia,

    Geweldig! Mooi werk.
    Jullie mogen trots zijn op het resultaat!

    Groeten, Maurice.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @ allemaal. Enorm bedankt voor fijne woorden!
    Sjoerd Felicia Anne Noah

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...