dinsdag 18 januari 2011

Warm

Ramen open, deuren open, kom maar op met die warmte. Afgelopen dagen is het heerlijk weer geweest hier. Zondag buiten kunnen eten! Zo met ons rug zittend tegen de muur is het genieten. Uitgebreid tafelen en daarna toch weer aan de klus.

4 opmerkingen:

  1. Wat een gezellige foto en de poes zit er ook zo parmantig bij. Zie ik het goed Anne, ben je al aan de wijn??? Vanmorgen was het hier ook zo lekker en nu wordt het steeds donkerder, dat belloft niet veel goeds. Noah, hoe gaat het op de circusschool? Liefs en knuffels, oma José

    BeantwoordenVerwijderen
  2. aardig verschil met hier,donker,regen afgewisseld met ...regen en dan soms regen.baaahh tel de dagen af tot aan t voorjaar.Jullie boffen dus.Groetjes,Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ José, ja Anne zit al heerlijk aan de kinderrosé. Daar kun je hier niet vroeg genoeg mee beginnen ;-)
    Noah vind de circus-activiteit van school geweldig. Hij kan al aardig jongleren met gekleurde doekjes en met de ballen begint het te komen. Hij heeft een fantastisch evenwicht waardoor hij gemakkelijk op een enorme bal kan staan en met die bal kan lopen.

    @Ingrid, we genieten er nog van want er schijnt weer sneeuw en regen aan te komen. Dus ook hier is het gewoon nog volop winter.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hier in het noorden van België was het zondag ook zo mooi. Wij hadden zes Nederlandse kandidaat pupkopers voor een Drentsche Patrijshond van ons Belle over de vloer Met z'n twaalven (er waren ook 6 Belgen bij) zijn we ook nog gaan wandelen met 9 honden.Het was een topdag !

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...