dinsdag 15 juni 2010

Maaien, maaien, maaien

Dit voorjaar is een extreem nat voorjaar. In geen 60 jaar is er hier in deze maand zoveel regen gevallen. En als dan het weer weer goed is dat is het ook direct 28 graden. Door deze mix groeit het gras als een tierelier. Wekelijks moeten we met alle maaiers die we hier in huis hebben uitrukken. De zitmaaier draait overuren om alles een beetje kort te houden. Maar ik heb hulp. Een prima hulpje die het fantastisch vindt om heerlijk rondjes te rijden.

5 opmerkingen:

  1. Ziet er behoorlijk stoer uit. Jammer dat de afstand zo groot is, want anders kon Noah ook hier met de maaier over het gras, het Limburgse gras groeit ook als kool.
    Vele groetjes van Rolf, Dorothe, Ira en Milan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi zo'n hulpje...En hopelijk valt de regen 's nachts?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto van Noah!!!
    Wordt later hovenier!!!

    P.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey! Wat heerlijk dat Noah ook kan helpen. Dit zou Floyd ook leuk vinden! Hier hebben we ook veel regen gehad! Eindelijk is nu de zon terug.
    Groetjes uit Minneapolis op mijn eentje (nou met Rachel nog voor 2 dagen). Paul is nu met Floyd en Yannick richting West coast (via Colorado, Grand Canyon, Las Vegas) aan het rijden. Rachel gaat overmorgen naar een SRF kamp in Los Angeles :-)
    Veel plezier in Frankrijk!
    Valerie

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...