donderdag 1 april 2010

Wildwaterbaantje

Ja, ja, deze zomer hebben we er een nieuwe activiteit bij. En wat voor één! Kanoën op een echte wildwaterbaan. Weet je wel, zo één als in de Efteling of welk ander attractiepark dan ook. Nee niet in zo'n ronde band met lekkere luie stoelen maar in een echte kajak of raft. Op een uurtje van ons vandaan is een gloednieuw wildwaterpark aangelegd. Midden in de stad. Het park is prachtig gemaakt met wandelpaden rondom, heerlijke grasvelden vanwaar je alles goed kunt bekijken met voldoende picknickplekken. Op loopafstand van de stad met allerlei winkels en terrasjes en, niet geheel onbelangrijk, een ontzettend leuk wildwaterparcours voor jong en oud. Nu zul je denken ''ik kan helemaal niet kajakken'', da's ook geen probleem want dat leer ik je wel. ''Ja maar, kun jij dan wel kajakken'', zul je je afvragen. Nou dat zit wel goed. Ik heb aardig wat gevaren in m'n leven lees maar hier. Dus ik leer het je. Jong en oud. De baan kan zodanig geregeld worden dat er ook met rustiger water gevaren kan worden dus succes verzekerd. Tijdens deze dag blijf je gewoon op en rondom het wildwaterpark in tegenstelling tot de kanotochten die we wel eens maken op de Cher of de Sioule. Ik heb er zin in. Jij ook?

6 opmerkingen:

  1. Ooh, wat hebben we weer een zin om naar Pauliat te komen en alle nieuwe dingen te beleven!
    Tot snel, liefs Es,Arie,Cees,MiepKoprol

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heee heel leuk en ik welke plaats is het?

    Groetjes, Pieter, Marieke, Karlijn en Jonas (en bedankt voor jullie kaartje)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We zijn zeer benieuwd naar het waterpark. og "even" en we kunnen het zelf aanschouwen.

    Groetjes,
    Fam. Erkens uit Oirsbeek

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ Pieter; je weet het hè, zodra je weer een keertje hier bent dan neem ik je mee daar naar toe ;-)
    Groet aan Marieke en kus voor Karlijn en Jonas

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat is toch geen 1 aprilgrap????
    Ben benieuwd waar dat is. We hebben nog steeds plannen om pizzarecepten te komen uitwisselen, maar er is zoveel te beleven in la Douce France.... Petra (EP 87-93)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hé Petra, wat leuk een berichtje van jou. Het is zeker geen 1 april grap. Ik zag dat je ons stekje al een paar keer vermeld had op het campingforum. Hartstikke bedankt joh! Erg aardig. Er is inderdaad heel veel te zien in la Douce France. Kom gewoon eens met André en de kinderen langs deze zomer dan kunnen we die topoduo's dat baantje afsturen ;-) Groeten Sjoerd

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...