vrijdag 9 april 2010

Kunst?

Wat kun je doen met een uitgeholde stuk boomstronk. Nou op z'n kop half in de grond zetten. Tja, ik heb de lente in m'n bol en dan doe je schijnbaar soms vreemde dingen. Heerlijk om weer flink in de tuin en ons bos bezig te zijn. De bloemetjes komen langzaam uit hun bol gekropen. De vogels kwetteren er vrolijk op los. Ik heb eergisteren voor het eerste dit jaar het gras weer gemaaid. Het ruikt daarna zo heerlijk Frans. Lente!

2 opmerkingen:

  1. Ja hoor, ik vind dit best wel kunst! Hier hebben we drie bomen gekapt en van de stronken bijzettafeltjes en bankjes gemaakt....voor binnen. Leuk hoor!

    Fijn weekend, groet Roelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Roelien, die stronkjes doen het altijd goed hé. Je hebt toch niet de mooie oude beuk gekapt! Rondom onze vuurplaats hebben we er ook een aantal staan. Sterker nog. Bij ons vorige huis in Limburg stond een geweldig mooie hoogstam perenboom. Helaas moest deze gerooid worden. Van deze boom heb ik allemaal stronken en zelfs de kruin meegenomen en die hebben nu hier bij ons in la Douce France allemaal een nieuwe functie gekregen.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...