zaterdag 25 augustus 2007

Een terugblik

Voordat ik ga beginnen met het opschrijven van ons avontuur in Pauliat zal ik jullie eerst even 'bijpraten' wat er allemaal aan vooraf gegaan is.

Zoals een behoorlijk aantal van onze vrienden en familie weten lopen wij al een aantal jaren rond met de gedachten om ons leven voort te zetten in Frankrijk. In het najaar van 2006 kwam voor ons het moment om deze gedachten nu door te zetten. Ons mooie huis in Amstenrade met de heerlijke tuin met veel privacy kwam helemaal in de kijker te liggen omdat er achter ons huis een nieuwbouwproject gebouwd zou gaan worden. Na behoorlijk wat verschillende ideeen en plannen doorgenomen te hebben kwamen we tot de conclusie dat ons moment aangekomen was om van deze situatie te profiteren door een groot gedeelte van onze tuin aan te bieden als bouwgrond en tevens het huis met een gedeelte van de tuin te koop te zetten.

In januari 2007 is het huis in de verkoop gegaan. En in april is de bouwgrond in de verkoop gegaan. Na behoorlijk wat kijkers zal ons huis op 1 oktober verkocht gaan worden. Voor de bouwgrond hebben we ook twee kopers en in november zal dit gepasseerd gaan worden bij de notaris.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...