donderdag 31 oktober 2013

C'est pas vrai déjà fin octobre

Het is al eind oktober. C'est pas vrai. De dagen worden korter. De ochtend begint kalm. Het prachtige met rijp overgoten landschap geeft een rustgevende aanblik. Gisteren zijn honderden, zoniet duizenden, grues overgevlogen richting warmere oorden. Het blijft een fantastisch aanblik. De zomer ligt alweer een tijdje achter ons. Alhoewel tot eind september hadden we het druk met het ontvangen van onze gasten. Wat hebben we een geweldig seizoen gehad. De vele avonden aan de Lange Tafel. Gezellig keuvelen en heerlijk eten met z'n allen. De spelende kinderen om ons heen. Ouders die genieten van hun verdiende vakantie. En dat allemaal op ons domeintje. Trots. We moesten echt even afschakelen in oktober.

In september begon uiteraard ook de school weer. Noah alweer naar het 4e op het collège en Anne naar het seconde op het lycée. Dat betekent intern. Een compleet nieuwe fase voor ons allemaal. Eerste week was even wennen voor iedereen. Maar de stemming sloeg al snel om en ze vindt het geweldig. Ja het gaat razend snel allemaal.

Afgelopen week zijn we een weekje op vakantie geweest met z'n viertjes. Even lekker weg naar het zuiden. Spanje in dit geval. Met heerlijke temperaturen van 25 tot 30 graden hebben we nog kunnen zwemmen in de zee. Een appartement met prachtig uitzicht op zee en het spectaculaire reservaat Illes Medes, een waar duikersparadijs. Ook Barcelona even aangedaan. Maar vooral genieten van de mooie zonsopgang, de natuur rondom L'Estartit, wandelingen naar het fort en de idyllische baaien en uiteraard van elkaar!

De herfst is weer in volle gang en de winter staat voor de deur. Tijd voor verbouwingen, onderhoud, vernieuwingen en voorbereidingen op het nieuwe seizoen. A bientôt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...