zaterdag 22 december 2012

Fijne Kerst!

Da's ook wel eens lekker even wat gas terugnemen. Tijd voor bezinning. Even pas op de plaats. Genieten van het moment. Genieten van het optuigen van de kerstboom. De eerste kerstboom in ons eigen huis. Genieten van de naderende kerstdagen met ons gezinnetje, met elkaar en van elkaar. Genieten van de heerlijke zelfgemaakte echte franse macarons. Geïnspireerd door het volgen van Le Meilleur Pâtissier, eens soort Masterchef voor
banketbakkers. Genieten van het uitpakken van je spulletjes welke al bijna vijf jaar in een doos zitten. Genieten van het ophangen van de prachtige grote krans die midden in onze woonkamer aan de nok van het dak hangt. Leuk gedecoreerd zo met de kerst in het vooruitzicht. Genieten van het even niks doen. Wij wensen je een hele fijne kerst toe. Leuke gezellige dagen met familie en vrienden. Een feestelijk oudjaar. En een gezond, warm en liefdevol 2013.

5 opmerkingen:

  1. Sjoerd, Felicia, Anne en Noah,
    Vanuit Valette, met ook voor ons de eerste kerstboom in ons eigen franse huis, wensen we jullie heel gezellige feestdagen en vooral alle goeds voor 2013!
    Laszlo en Leontine

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Laszlo en Leontine, ook jullie een goed en gezond 2013 gewenst!

      Verwijderen
  2. Dat ziet er inderdaad heel gezellig en lekker uit. Het zal wel lijken of jullie cadeaus uitpakken in plaats van verhuis-/ opslagdozen. Wij wensen jullie gezellige kerstdagen met veel warmte van en voor elkaar en voor 2013 heel veel goeds.
    Groetjes van Rolf, Dorothe, Ira en Milan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi familie Koumans, dank je voor jullie wensen. En uiteraard ook een heel fijn, gezond en liefdevol 2013 gewenst. Misschien zien we elkaar weer snel!

      Verwijderen
  3. Dag Sjoerd en compagnie, veel plezier en energie voor 2013 toegewenst! Groetjes, Tom en Hanneke.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...