maandag 25 juni 2012

Heuse badkamer voor de canvas lodge

Ik loop achter. Ja ik weet het. We hebben het zo ongelooflijk druk dat het bijhouden van het blog er de laatste tijd een beetje bij inschiet. Neem het me niet kwalijk. We gaan weer updaten! Het sanitairgebouw, eigenlijk meer een heuse badkamer voor onze gasten die in de canvas lodge verblijven, is klaar. Een gedeelte van de schuur hebben we omgetoverd tot badkamer en afwasgelegenheid. Nadat alle afvoer- en aanvoerleidingen de grond in zijn gegaan hebben Felicia en ik samen de betonvloer gestort. Een pittig klusje waar je niet halverwege even mee kunt stoppen. Ik heb de hele ochtend staan draaien en Felicia heeft de hele vloer uitgeharkt en vlak gemaakt. Een secuur werkje waar we ons uiterste best voor hebben gedaan om een goed eindresultaat te krijgen. Het kan altijd beter maar voor een eerste keer samen een vloer storten zijn we zeer tevreden. Nadat de vloer gestort was werden we verrast door Anne en Noah. Zij hadden namelijk heerlijk gekookt voor ons viertjes dus dat was boffen. Vervolgens hebben we de wanden opgetrokken, is de vloer betegeld en konden we toilet, douche, wastafel en afwasgelegenheid plaatsen. Foto's zeggen meer dus voilà een reportage!


































































9 opmerkingen:

  1. Zo, door die fotoreportage lijkt het alsof jullie dat zomaar even doen, sjonge wat een klus. Nee, ik snap dat het veel werk was hoor, het resultaat is gewoonweg indrukwekkend! Chapeau!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha, inderdaad lijkt het een snel klein klusje. Was dat maar zo. Dank je Roelien!

      Verwijderen
  2. Ronald Verspeek25 juni 2012 om 08:11

    Werkelijk schitterend, wat maken jullie toch overal iets moois van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Ronald! Fijne vakantie waar dan ook. Hoop jullie weer eens te begroeten bij ons! Meiden worden heeel groot.

      Verwijderen
  3. Hallo harde werkertjes,
    Het lijkt wel een voor- en na uit een woonblad. Nog altijd een drive na al die jaren. Mooi hoor. En super dat Anne en Noah op hun manier een steentje(s) bijdragen. Lieve groetjes van ons allemaal.
    Dorothe

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hé Dorothé, dank je wel voor de complimenten! Nu het woonblad nog, dat zou heel mooi zijn. Ja Anne en Noah zijn kanjers. Groetjes en dikke zoen van ons allen

      Verwijderen
  4. He Sjoerd,

    wat een klus. En dan dat gemak en die vanzelfsprekendheid waarmee jullie alles doen. En de details... Knapknapknap. Ben best wel jaloers, maarrrrrrrrr...positief jaloers ;)

    Groetjes
    Tom

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Tom, zie het als inspiratie voor jullie eigen verbouwingen! Succes

      Verwijderen
  5. Hoi Sjoerd,

    Geweldig wat jullie samen gemaakt hebben!

    Groeten, Maurice.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...