donderdag 17 mei 2012

OutdoorPauliat

Zo daar zijn we weer. Druk, druk, ja ook hier in Frankrijk. Na ons vorige bericht zijn wij overstelpt met leuke en hartverwarmende reacties. Ontzettend veel dank daarvoor. Het verhuurseizoen is alweer in volle gang. Zo hadden we de eerste week van mei alle gîtes vol zitten. En voor een groep oude bekenden (De Raggende Mannen) van ons vorige bedrijf, Europagaai Wildwaterkajakcursussen, hebben we de eerste OutdoorPauliat midweek georganiseerd inclusief kamperen in onze kampeertuin. Heerlijk mountainbiken door de landerijen met regelmatig een flinke klim en eindigend op een zonovergoten terrasje. 's Avonds hebben we table d'hôtes en pizza-avond verzorgd. De andere dagen zijn we de kajak ingestapt om een aantal mooie trajecten te varen met een prachtige waterstand. Lunchen in een restaurantje aan de rivier kortom heerlijk genieten. Wil je ook eens met een aantal vrienden een leuke outdoorweek beleven? Neem gerust contact met ons op! Vervolgens ben ik de auto ingestapt om, in de buurt van Lyon, een sportopleiding uit Nederland te begeleiden en examineren op het gebied van wildwaterkajakken. Terug in Pauliat werd ik enorm verrast door Felicia. Zij heeft tijdens mijn afwezigheid ook niet stil gezeten en heeft de muur in onze woonkamer prachtig in de leem gezet. Wat een schitterend resultaat! Ook heeft ze nog een natuurstenen terrasje gelegd en diverse plantenbakken vergroot. De werkzaamheden aan de safaritent heb ik weer opgepakt en ook dit begint vormen aan te nemen. De volgende gasten zijn ook alweer verwelkomd en zij genieten met volle teugen van het Franse leven. Het weer is nog steeds heel fris voor de tijd van het jaar maar we hebben wel een lekker zonnetje.

2 opmerkingen:

  1. Dat Pauliat een prima buitensportbestemming is, wisten we al. Heb je de bestaande VTT-routes gevolgd of hebben jullie nieuwe paden ontdekt?
    Als we weer bij jullie komen kunnen we misschien een topoduo-race houden....;-)
    Groet, Petra & André

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Petra, we hebben een gedeelte bestaande routes gevolgd maar ook zelf nog wat nieuwe paadjes toegevoegd. Erg leuk allemaal. Een topoduo-race zou inderdaad geweldig zijn. Kom maar op met die boot! A bientôt. Sjoerd

      Verwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...