maandag 23 augustus 2010

Vuur

De zon zakt in een laag tempo achter de horizon weg. De kraakheldere diepblauwe kleur neemt langzaam bezit van het uitgestrekte heelal. De eerste sterren laten zich voorzichtig zien. Vrolijke kinderstemmen verzamelen zich rondom het kampvuur. De stokken zijn geslepen en voorzien van een scherpe punt. De marshmallows zitten vastgeprikt aan de punt en verdwijnen snel boven het vuur. Het ultieme vakantiegevoel voor kinderen... je spekje boven het kampvuur.

2 opmerkingen:

  1. Ik betrap mezelf erop dat ik toch een klein beetje heimwee heb naar jullie paradijsje. Bijna iedere dag kijk ik of er nog nieuwe verhalen en berichten zijn. Felicia: ik ben zelf nog wat broodrecepten aan het uitproberen. Binnenkort zal ik je wat sturen. (couronne, pain de seigle)
    Groet Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé Petra, leuk om te lezen dat je een beetje heimwee hebt naar ons paradijs. De four brandt nog regelmatig. Meer broodrecepten zijn van harte welkom. Blijf ons volgen! En misschien zien we jullie volgend jaar wel weer aan komen waaien om daarna van hier uit weer verder Frankrijk in te gaan. A plus!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...