zondag 30 mei 2010

Kuiken

Ons kippie heeft ruim drie weken haar uiterste best gedaan. Een aantal dagen geleden is ze dan moeder geworden van een gezonde kuiken. Ze heeft op drie eitjes gebroed, maar uiteindelijk heeft één het gered. Ze zorgt goed voor haar kleintje. De andere kippen zijn nog een beetje jaloers. Er wordt af en toe nog lustig op haar en haar kuiken ingepikt. De pikorde wordt duidelijk aangegeven door de bovenste hen. Zij is de baas van de hennen en mag overal vooraan staan. Onze haan kijkt alles rustig aan en grijpt in waar nodig. Nu nog afwachten of ons kuikentje een hen of een haan is.

2 opmerkingen:

  1. Lieve Sjoerd, Felies, Anne en Noah,

    Van harte gefeliciteerd met de nieuwe telg! Wat een schatje. Carlijn en Cesar hebben namen bedacht: Jeffrey voor als het een jongen is en Janine voor een meisje...

    Bij de weg: die voorgevel, van het huis, ziet er fantastisch uit!!!! Wow!!!

    Groetjes van Cesar, Carlijn , Arien en Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ...en wij hebben het kleine tjielpie al in levende lijve mogen zien... nogmaals veel merci voor de lekkere taart. Veel succes en plezier met de gite, we vonden het er gezellig en ook ruim uitzien. Hopelijk tot heel gauw, bonsoir van Lukas Sofie Louna en Hannah.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...