woensdag 27 januari 2010

Bouwupdate (6)

Het grootste gedeelte van de verdiepingsvloer ligt erin. Hè, hè, twee weken op de knieën valt niet mee. Ik kan eindelijk weer eens m'n benen strekken. Na het ruimen van de stuifsneeuw ben ik begonnen met het uitlevelen (schrijf je dat zo?) van de verdiepingsvloer. Voor de zichts-afwerking van de oude vloer vanaf de begane grond heb ik firetdoek gebruikt. Dit zwarte doek wordt vaak gebruikt als plafondafwerking. Daaroverheen flink wat isolatie en vervolgens de balken op de juiste afstand bevestigd. De leidingen en afvoeren heb ik meteen mooi weg kunnen werken in de vloer en zijn dus niet meer zichtbaar. Verder heb ik ook de balken voor de videvloer er in gelegd zodat die direct meegenomen kon gaan worden bij de afwerking van de vloer zodat het allemaal één geheel is. Als afwerkingsvloer hebben we een mooie houten vloer gekozen. Het is heel mooi geworden, al zeggen we het zelf. Een strak vloertje. Ach kijk zelf maar op de foto's.

























































6 opmerkingen:

  1. Sjonge wat een klus, maar het ziet er strak uit! Mooi hoor.
    Fijn weer wat van jullie te horen/lezen, snap wel dat jullie geen tijd hadden om te bloggen.
    Alle sneeuw nu weg?
    Groet Roelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap gedaan Sjoerd. Dat ziet er echt heel mooi uit. Komen er kamers op deze vloer of blijft het zo open? Wat zijn nu de volgende te nemen stappen? Groetjes,Eva

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Roelien; Dank je. Ja we hebben het een beetje druk met verbouwen ipv bloggen. Maar blijf ons volgen, we blijven bloggen! Yep, de sneeuw was al snel weg maar er schijnt weer een nieuwe lading aan te komen dus er hangt alvast een zeiltje om de vlokjes op te vangen ;-)

    @ Eva; Dank je Eva. Ja er komen kamers op de vloer. Twee slaapkamers en een badkamer voor de kinders. Onze slaapkamer en eigen badkamer komen later aan de beurt. De kinders gaan voor ;-)
    De aandacht zal waarschijnlijk weer naar beneden verplaatst worden. De betonnen vloer moet er toch echt een keer in. Zodra de temperatuur weer een beetje oploopt dan kan de betonwagen komen. Maar daar moeten we nog wel het één en ander aan voorbereiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sjoerd,

    wat heb je dat mooi gedaan zeg. Ziet er echt héél mooi uit. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat. zorg wel dat je nog een plekkie voor je kachel beschikbaar hebt hé ;-)

    Groet Fam Erkens

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Sjoerd,

    Mooi! Goed gedaan.
    De kinderen zullen wel blij met die ruimte!
    Veel succes met de rest!

    Groeten, Maurice.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi levensgenieters,
    Of moet ik jullie nu "harde werkers" noemen? Het ziet er in ieder geval allemaal erg goed uit. Je kunt aan de foto's boven al echt zien hoe de sfeer gaat worde. Gaaf! Sjoerd, doe je dat nu allemaal alleen?

    Groetjes,
    De Brinkmannen

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...