donderdag 17 december 2009

Sneeuwballen

Gisteren het eerste laagje sneeuw. Vanmiddag rond 15h00 kwam de volgende lading. Ik kijk naar buiten en zie een grauw-grijze lucht. Het sneeuwt onafgebroken. Hier geen sneeuwploegen op de wegen dus dat wordt rustig rijden. Ukkie zoekt onverstoord naar een groen grassprietje. Zijn dikke wintervacht zorgt ervoor dit ie het lekker warm heeft. De kippetjes zoeken beschutting in hun hok en kruipen lekker dicht bij elkaar. De poezen heb ik al een tijdje niet gezien dus die zullen ook wel een warm plekje gevonden hebben. Noah en Felicia gooien sneeuwballen naar elkaar. Inpeperen die handel.

2 opmerkingen:

  1. Ja, hier ook sneeuwpret: een laag van 30 cm en het sneeuwt nog steeds, heerlijk en prachtig. De sleetjes zijn de baas en de auto's rijden stapvoets. Sprookjesachtig!
    Geniet er van! Hartelijke groet Roelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op 17 December de kerstviering op basisschool "de Sprong".
    Helaas hier slechts een filmlaagje sneeuw, welke wel blijft liggen door de vorst.
    De kinderen genieten van het Limodiner binnen, terwijl ouders buiten in stube "der sjprung" hun glaasjes gluhwein nuttigen.
    Wanneer P.Bogman verschijnt en op zijn mobieltje, met de nodige bravoure zelfgeschoten foto's te voorschijn tovert van de snelwegen in het noorden, drommen wij papa's om hem heen. Om te horen dat het plaatselijk wel 1.6 meter hoog ligt.............????heerlijk toch.
    Dus pakken we nog maar een gluhwijntje extra.
    Winter in Limboland

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...