woensdag 14 januari 2009

Ook goedemorgen

Daar zijn we weer. We zijn voor een bliksem familiebezoek naar Nederland geweest. Alleen zijn we noodgedwongen twee dagen langer moeten blijven. De enorme kou die er bij jullie in Nederland was heeft direct zijn werk gedaan aan onze auto. Zondagochtend wilde we, na alles ingepakt te hebben, snel weer huiswaarts rijden toen de auto niet meer startte. Na een hoop gedoe zijn we opgesleept door de sleepdienst. Door de enorme drukte bij die sleepdienst hebben wij half zuid-Limburg gezien omdat we, zittend achter in de sleepvrachtwagen, nog een aantal andere pechgevallen moesten helpen. Na een boel heen en weer gebel met verzekeringen en garages konden we dinsdagochtend alsnog vertrekken naar La Douce France. Harry, Frits en Karel (niet op de foto) de Hanen stonden ons vanochtend luidkeels te begroeten. Kukelekuuuuuuuuuu... we zijn er weer!

2 opmerkingen:

  1. Oh wat een gedoe zeg! Ha die "franse" autos... Ik hoop dat onze auto ons niet gaat laten vallen! Morgen voorspelen ze -40 als gevoel temperatuur. Mensen mogen niet gaan skien/schaatsen, etc. en scholen mogen niemand buiten laten (tijdens les recreations)!!!
    Groetjes uit een ijskoude Minneapolis. -Valerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een pech jongens ...

    Denk dat Ukkie ook wel blij was jullie te zien? Stond zeker op het heuveltje op de uitkijk toen hij jullie vehicle aan hoorde komen?

    Groetjes weer

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...