maandag 26 mei 2008

Twee kanjers van kinderen!

Dat wij twee kanjers van kinderen hebben dat weten we al een tijdje. Maar we vinden het zo ontzettend knap van ze dat zij hun nieuwe leventje zo snel opgepikt hebben. Vanaf de eerste dag dat ze in januari naar school zijn gegaan hebben ze het naar hun zin. Als kinderen het fijn hebben in hun klas dan weet je als ouder dat het allemaal wel goed zit. Anne en Noah hebben de eerste maanden samen in dezelfde klas gezeten om de taalachterstand (die was natuurlijk enorm) als een speer in te halen. Ze hebben iedere week samen privéles gehad in de Franse taal spreken en lezen. Sinds een paar weken zit Noah (naar zijn eigen woorden) eindelijk in z'n eigen klas. Hij vind het fantastisch om samen met z'n nieuwe vriendjes naar de juf te luisteren. Anne is blij dat ze niet meer iedere keer aan haar broertje het één en ander uit moet leggen. Ze krijgen iedere dag huiswerk. Ja daar beginnen ze vroeg mee in Frankrijk. Binnenkort schoolreisjes en andere leuke dagen. Verder komt er ook nog een groot dans- en muziekgala waar ze de laatste maanden flink op geoefend hebben. Maar eind vorige week kregen we toch wel heel fijn nieuws te horen van de juffen. Anne en Noah zijn met vlag en wimpel over naar de volgende klas!!!

5 opmerkingen:

  1. Oma en Opa zijn trots op jullie.
    Ga zo door Anne en Noah.
    Goed gewerkt en fijn dat het gaat lukken daar i Frankrijk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bravo les enfants ! Vous avez donc tres bien travaille.... (geen accent, want ik kan die niet vinden op ons laptop!). Rachel en Floyd krijgen ook ("veel te veel") huiswerk hier in Amerika! Franse kinderen beginning inderdaad vroeg met huiswerk. Morgen moet Rachel haar projekt over "Architecture" presenteren! Ze is vreselijk bang....
    Groetjes en nog proficiat met "passer dans la classe superieure" :-)
    Valerie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat super! Ik vind het hartstikke knap! Hebben jullie gelezen dat Fief in september ook naar school gaat?
    Tessel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd Anne en Noah !
    Hartsitkke goed van jullie. Na dat harde werken maar goed genieten van alle leuke schooldagen die gaan komen. En is dat jullie schooldeur op de foto? Wat een mooie deur met glanzend koper. Ira is ook hard bezig met haar entreetoets en Milan is ook bezig met toetsjes. Heel veel groeten van ons allemaal.
    Dorothe

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Noah en Anne,

    daar zijn wij hier in Oirsbeek op Op de Graaf hartstikke trots op en blij over.

    Goed gedaan (dikke Duim)

    Groetjes Marc Ria Vera en Tim

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...