zaterdag 15 maart 2008

Scharrelen rondom ons erf

Gisteren en vandaag was het eindelijk weer eens heerlijk weer. De wind was gaan liggen en de zon scheen uitbundig. Reden genoeg om even het werkterrein te verleggen naar ons erf en de tuin. In de weide voor ons huis willen we graag een boomgaard aanleggen. We zijn dus druk bezig geweest om flink wat fruitbomen te planten. Jammer genoeg vinden we hier geen hoogstamfruitbomen (die we wel in Amstenrade hadden, kan je 'm nog herinneren, de altijd goed gevulde perenboom). Maar we hebben wel mooie appel-, perzik-, kersen-, peren-, pruimenbomen en druivenranken geplant. Verder willen we nog een notenboom en prachtige dakplatanen. Ook hebben we de entree verfraaid met catalpa's. Er volgt nog veel meer! Trouwens, voor eenieder die eens een bezoekje bij ons komt brengen, vergeet vooral jullie stekjes niet van vanalles-en-nog-wat uit jullie eigen tuin. Zo blijft er altijd een stukje van jullie achter hier in Pauliat.

2 opmerkingen:

  1. Jongens, we kennen het niet meer terug zometeen. Bel ons van de week even als we iets voor jullie mee moeten nemen he.

    We vertrekken donderdag op vrijdagnacht rond een uur of 5 denken we, dus ergens na het middaguur zijn we thuis ;-)

    Groetjes en houdt dat lekkere weer voor ons vast he ...

    Groetjes Remi, Dian, Mandy en Roy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Trots op jullie! Geweldige resultaten in korte tijd. Het ziet er allemaal goed uit. We willen alles graag een keer komen aanschouwen met de familie Hartenberg.

    Groetjes uit Oirsbeek!
    Fam. Erkens

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...