zondag 17 februari 2008

Carnaval in Treignat

Ja, ja, als echte Limburgers en Brabanders vroegen wij ons natuurlijk af of het carnaval ook hier in Treignat gevierd zou worden. En jawel hoor, afgelopen zaterdagmiddag (een week te laat) was het zover. De kinderen hebben hun pakjes aangedaan (nee.. geen Bergse Bulle of Limburgse carnavalskledij). Felicia heeft ze flink geschminkt en hupekee naar Treignat. Het dorp was afgeladen vol (maar niet heus), de zatte herremenie heeft hun beste klanken laten horen (maar niet heus) en de Treignatse Peperbus heeft weer een leuke kindervastenavend laten horen (maar niet heus). Nee, de kinderen gingen in optocht door de hoofdstraat van Treignat, daarna op naar de salle des fêtes om gezellig samen Bee Movie te kijken. Hier werden we verrast met een stokoude filmprojector die al luid ratelend deze leuke film ten tonelen bracht. Daarna lekkere pannenkoeken gegeten en voor de ouders was er ook nog Cidre. Wel heel leuk om mee te maken.

2 opmerkingen:

  1. Hebben Anne en Noah het wel leuk gehad? Als dat zo is was het toch geslaagd? En ach, moet zeggen dat ik me ook erg verheug op het eerste "feest" in Treignat hoor. Lijkt me dolletjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze vonden het best leuk. Gelukkig zijn ze snel tevreden. Maar een beetje Brabantse en Limburgse sferen introduceren lijkt me wel wat ha, ha ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...