zaterdag 20 oktober 2007

Naar gîte les Bouesses

Na een lange, langzame reis met de bus en de volgeladen trailer stond Madame Lucas ons al op te wachten. De trailer hadden we al losgekoppeld bij ons vakantiehuis. Tuffend achter het brommertje van Mme Lucas, het sleutelvrouwtje van het huisje, reden we weer terug naar ons gehuurde vakantiehuis in Les Bouesses, een gehucht vlakbij Saint Sauvier. Ze had als welkom een heerlijke appeltaart gebakken dus die hebben we direct lekker op gepeuzeld. Na een korte kennismaking met het huis zijn we heerlijk onder de warme wol gedoken. Vanuit dit huis gaan we deze week allerlei bezoekjes doen.

2 opmerkingen:

  1. Ook heel herkenbaar, die lange langzame reis! Wij gingen in colonne, met een bus met aanhanger, een kampeerbusje en een motor. Heel spannend, want de aanhanger was veel te zwaar beladen en hing bijna op de grond. Op de motor was het ijzig koud. Wel was het een heel bijzondere mooie dag. Grote opluchting toen we om een uur of één 's nachts eindelijk "thuis" waren...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Binnenkort gaan we weer een keer. Bus vol, trailer vol. Een mens verzamelt wat in zijn leven. Maar... dit is wel het moment om los te laten. Weg met die spullen, back to basic (we hebben een begin gemaakt maar dat wil nog niet zo vlotten)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren!
Als je geen google-account hebt dan kun je het rondje vóór Naam/URL selecteren. Vul je naam in (url hoeft niet).
Bedankt voor je reactie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...